promoBanner_grassGentenaar? Klikhieren doe mee met onze samenkoop-actie voor groendaken!promoBanner_close

Groengevel ⎟Ohne ⎟Gent

Wed Sep 23 2015

 

OHNE is het Gentse alternatief voor de traditionele supermarkt. Het is de allereerste winkel in de Arteveldestad waar je voeding en andere dagdagelijkse producten koopt op een afvalarme manier. Dankzij korte ketens en lokale productie vermijdt OHNE lange transporten en de vele verpakkingen. Hier breng je dus zélf herbruikbare potten of zakken mee en die vul je zélf naar believen in de winkel. Dranken, peulen, beleg, fruit, zuivel, vleesvervangers en zelfs verzorgings- of onderhoudsproducten zitten in het aanbod.

 

 

 

 

Eyecatcher bij Ohne is ongetwijfeld de ingrediënten-muur en sinds kort ook twee mini groengevels. Er werd gekozen voor een bonte mengeling van groenblijvende planten. De soortensamenstelling werd  verzorgd door Canopy. Eén van de groengevels bevat uitsluitend varensoorten ( Dryopteris sp.), het andere geveltje werd beplant met soorten als Hedera helix, Spathiphyllum sp., Rhipsalis sp., Peperomia sp., ...

 

Wenst u meer informatie over dit type groengevel, contacteer ons vrijblijvend. Wij hebben steeds enkele exemplaren op stock. 

 

 

Gerelateerde blogberichten

groengevel-nwps-zomergem

Groengevel ⎟NWPS ⎟Zomergem

Een stijlvol ingericht bureel

groengevel-yaska-gent

Groengevel ⎟Yaska ⎟Gent

Onze thuisbasis kan niet achter blijven

Overtuigd?
Contacteer ons!

Vraag een offerte aan

© 2015 - 2022 Canopy BV

Sitemap

Privacy Policy