promoBanner_grassGentenaar? Klikhieren doe mee met onze samenkoop-actie voor groendaken!promoBanner_close

Samenkoop-actie ⎢ Groendaken in Gent

Sun Sep 23 2018

 header_samenkoop_groendaken

 

Omdat samen iets kopen leuker en voordeliger is dan op je eentje, en omdat elke reden goed is om je buren (beter) te leren kennen, wil Canopy de Gentaars stimuleren om samen met één of meerdere buurtbewoners een groendak te laten installeren.

 

Het principe is eenvoudig

Overtuig eerst jezelf en dan een sympathieke buur(t)man of –vrouw om respectievelijk jouw en zijn/haar dak om te laten toveren tot een groendak, en ontvang in ruil allebei een korting van 9% op jullie aankoop. (Bij een grotere groep kan de korting eventueel stijgen.)

Ieder 'groepslid' vult hier ons formulier in, waarna wij elk van jullie contacteren.
(Het formulier invullen heeft geen bindende gevolgen. Wij contacteren jullie gewoon voor verder overleg.) 

groepsaankoop_groendaken_gent_CANOPY 

Voorwaarden

- Zowel jij als je medekoper(s) wonen in Stad Gent (m.a.w. postcodes 9000, 9040, 9041, 9042, 9050, 9051, 9052, 9030, 9031, 9032).

- Ieder van de buur(t)mannen/vrouwen die samen met jou een groendak wil kopen woont op max. 500m van jou (in afstand voor onze wagen; geen vogelvlucht).

- Logischerwijs geldt de samenkoop pas wanneer er sprake is van min. 2 afzonderlijke groendakprojecten die op hetzelfde moment door ons worden aangelegd.

- Deze actie geldt enkel voor particulieren.  

- Deze actie loopt tot en met 31/12/2023 (tot dan kan het formulier ingevuld worden; de installatie van de groendaken kan uiteraard later). 

 

Welke types groendaken komen in aanmerking? 

Ieder van onze groendaksystemen komt in aanmerking, al juichen wij vooral de natuurdaken en semi-intensieve prairiedaken toe. Niet iedereen in de samenkoop hoeft hierbij voor hetzelfde type groendak te kiezen.

 


prairiedak 

Naast korting ook mogelijkheid tot subsidies!

Ook Stad Gent is fan van groendaken. Daarom kunnen Gentaars een subsidieaanvraag indienen om zo een aardig deel van de kostprijs terugbetaald te krijgen: maar liefst € 45/m2 voor onze natuurdaken en semi-intensieve groendaken en een mooie € 25/m2 voor een traditioneel sedumdak. Lees hier meer over de bedragen en voorwaarden. 
Wist je trouwens dat je tot € 250 aan subsidies kan krijgen voor een stabiliteitsonderzoek? Zeer handig als je onzeker bent over de draagkracht van je dak!

 

Doe mee aan de groene revolutie! 

gent_canopy_2020
 

Er liggen al heel wat groendaken in Gent (het kaartje hierboven toont door ons gerealiseerde projecten), maar er is nog een gigantisch potentieel voor extra groen op garageboxen, uitbouwen en andere dakoppervlakken. Ontdek hier de vele voordelen van groendaken.

 

signatures 

 

Gerelateerde blogberichten

semi-intensief-groendak-inla-sint-denijs-westrem

Semi-intensief groendak ⎜INLA ⎜ Sint-Denijs-Westrem

Een gezamenlijk groendak met de buren

sedumdak-natuurdak-cvwb-gent

Sedumdak/Natuurdak ⎟CVWB⎟ Gent

Begin bij jezelf en de buren volgen vanzelf...

Overtuigd?
Contacteer ons!

Vraag een offerte aan

© 2015 - 2024 Canopy BV

Sitemap

Privacy Policy