promoBanner_grassGentenaar? Klikhieren doe mee met onze samenkoop-actie voor groendaken!promoBanner_close

Onze visie

Bij Canopy hebben we een heel duidelijk doel voor ogen. We willen terug kleine stukjes natuurlijk groen creëren op plaatsen waar de mens deze eerder verdrong. Esthetiek en ecologie staan daarbij centraal. In onze urbaniserende wereld bieden groendaken en groengevels een onschatbaar potentieel als oases van leven en rust. Ze vormen de sleutels tot een duurzame toekomst.

Onze aanpak

Dienst na verkoopPlaatsing groendakVastlegging Offerte 1e contact

Ons team

Joachim Teunen en Gilles van Tittelboom delen een liefde voor ecologie en esthetiek. Het duo is grondig geschoold in zowel biologische wetenschappen als kunst, en groeide uit tot specialisten in het veld. Als Canopy dragen ze een sterke visie, gestoeld op hun diepgaand inzicht in plantenecologie en hun sterk gevoel voor schoonheid. 

Onze bondgenoten

Wij geloven rotsvast in een mooie toekomst voor groendaken en groengevels en willen voluit meeduwen aan de kar van duurzame en ecologische systemen. We kiezen er dan ook voor om ons te omringen met partners die deze visie met ons delen. Stuk voor stuk staan zij garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

optigrun

Optigrün/Optigroen

Al het materiaal voor de onderlagen van onze groendaken halen we bij Optigroen. Zij zijn de Europese marktleider met jarenlange ervaring en hebben een uitstekende studiedienst voor meer complexe projecten.

sempergreen

Sempergreen

Sempergreen is onze vaste partner wat betreft vegetatiematten en ander groen. Ook van hun groengevelsystemen zijn wij grote fan.

agaris

Agaris

Bij Agaris kloppen we aan voor hun substraat met FLL certificaat. Degelijk substraat is essentieel als basis voor een betrouwbaar en kwalitatief groendak.

rooffood

Roof food

Roof Food is een sympathiek jong bedrijf dat daktuinieren combineert met een vegetarische catering. Met Canopy zorgen wij voor de aanleg van hun Gentse dakmoestuinen.

Overtuigd?
Contacteer ons!

Vraag een offerte aan

© 2015 - 2021 Canopy BVBA

Sitemap

Privacy Policy